Summer<3

Rask Bytur

Hei Hei<3

Da stikker jeg strax til byen. Jeg skal bare til Tannlegen.Rekker ikke noen butikker eller noe. Skal på Steinkjer Martnan seinere i Uka;)  Pappa venter på meg så jeg må stikke ;)

ME and My sis:*

 

Publisert: 07.08.2013 - kl.12:48 // Kategori: Summer<3 // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

Morning

Hei! God Morgen . Idag våknet jeg til nesten tomt hus ;) Pappa hadde dratt for og male og Sigrid skulle akkuratt til og gå ut døra. Jeg lagde meg litt frokost og satte meg i go stolen og så på tv. Etter en stund kom Sigrid hjem. Hun hadde vært på butikken og kjøpt Kjeks til oss :) HAHA. Så bestemte vi oss for og lage Milkshake. Vi slo på Playlist Me lista på full guffe og gikk og sang,mens vi mikset og trikset med melk banan,sukker,vann og is ;) Etter  Milkshake`n gikk jeg og ordna meg. Denne dagen går så treigt at jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.....Noen som vil finne på noe...? Noen..? Ikke det ?:P Nå sitter jeg på verandaen og ser opp mot himelen....der er det noen mørke skyer.. Nå må dere bade hver dag dere har muligheten for nå begynner det og bli ustabilt vær. Når jeg begynner og snakke om været så kjeder jeg meg! Jeg tror jeg stikker å kjøper meg en is jeg. Sola steker så jeg må skifte til shorts ;) Outfiten før sola kom fram ;)

 Solbriller-Glitter Skjorte-Kapphal Bukse- O Denim Kos dere videre i Slutten av ferien. Fyttikatta det er bare 13 dager til iallefall Jeg begynner på skolen....

 

Når begynner dere på skolen ? 

 

Publisert: 06.08.2013 - kl.14:13 // Kategori: Summer<3 // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Lurer du på noe?

Hei Igjen;)

Jeg har fått litt spørsmål om ting på andre innleg....
Det er mye enklere for meg hvis dere komenterer alle spørsmål på innlegg som dette ;)

Siden jeg har fått inn noen få spørsmål så tenkte jeg og ha en liten  Spørsmålsrunde.....Jeg vet jeg vet jeg har alltid "spørsmålsrunder". men jeg har ikke noe annet og blogge om så da kan jeg jo like så godt bare slutte..? Dere må også komme med ideer til meg hva jeg skal skrive om ;)  Så spørsmålsrunde er igang igjen så Comment under this post ;) 

Publisert: 06.08.2013 - kl.13:30 // Kategori: Summer<3 // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Emilie

Her kommer innlegget om kvleden med meg og Emilie. Emilie kommer til og blogge om kvelden vår hun også så dere må sjekke det ut  ( ebht.blogg.no) 

Emilie ringte og spurte om jeg ville at hu skulle komme og ligge over til meg og da hylte jeg ja tilbake som svar ;)
da jeg kjørte for og hente henne( Mamma kjørte)  så mobbet Mimmi meg for at jeg ikke klarte og snakke,,,,,,jeg har nemmelig fått Plate inne i munnen for og utvide overkjeven( jeg har underbitt). JEg skal ha regulering ... Da vi kok hjem "rigga" vi til dyne og pute til Emilie. Så bare pratet vi tull og filma og skypa med noen raringer ;) Dere som har hatt jentekvleder vet hvordan man har det når man har  latteranfald med bestevennina di :) D går ikke ann og si hva vi holdt på med for jeg har egentlig ikke anelse selv :P Men vi koste oss skikkelig ;) Jeg har ikke noen bilder fra kvelden men det har Emilie ;) Jeg har bildr fra da vi måtte si hade til hverandre:'( MIss you Babe

fineste Emilie


jeg viste ikke at sigrid tok bilde så jeg fikk et veldig fint smil....NOT kissi kiss 

 

 Alt jeg hadde og si for denne gang

EsterCharlotte 

Publisert: 03.08.2013 - kl.13:41 // Kategori: Summer<3 // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

JenteKveld

Hei!

Nå har jeg besøk av EMILIE (ebht.blogg.no) <3 har ikke sett henne på litt mere en 1 år eller noe sånt. Så nå har hun kommet på besøk til meg og vi skal ha en liten jentekveld :D Vi skal kose oss sykt ;) Nå sitter vi og skyper med noen gærne gutter fra Trøndelag og Bodø :P  

 

 

 

 

 

 

 

HAHAHAHAHAAH Jeg skulle poste dette innlegget i går og skulle selvfølgelig mere innhold men jeg og Emilie hold på dø av latter i hele går og spessielt av at jeg aldri klarte og skrive mer  enn 2 setninger:P

Skal lage et nytt innlegg nå om det ;) ville bare at dere skulle få se hvor rask jeg er til og blogge :P NOT  minne til meg og Emilie ( ebht.blogg.no)

 

EsterCharlotte 

Publisert: 02.08.2013 - kl.15:13 // Kategori: Summer<3 // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Summer

HEIHEI<3

Sorry for at det liksom har gått 1 måned siden siste innleg.....Har en veldig god unskyldning egentlig ;)   Sommeren har endelig kommet hit til Trøndelag også, og da gdder jeg ikke sitte inne og blogge....! Jeg har egentlig ikke så mye og blogge om heller så..... Anyway. soommeren har kommet ja og det er herlig ! Oppdaget idag at jeg hadde fått et lite glimt av noe som kalles skille:D Yeeeey.
Badingen har gått i ett nå.....igår kveld badet jeg natt bad kl 10-11 eller noe slikt. Iiiiiiskaldt
Sollingen har egentlig også stått mye i fokus. Det er are så deiligt når du kan ligge i solsteken og gå i fryseren og hente is...jeg tar mange flere enn 1 is om dagen.Hallo?!

Jeg har egentlig ikke noe og skrive om så jeg viser noen bilder istede:) Her ropte jeg YOLO rett før jeg landa.:P
 In the air

 


Sommer uten Jordbær og sjokolade er ikke sommer du....

 

VG-lista i Trondheim var jeg også på....syykt dårlige plasser...som førte til dårlige bilder...

ENVY!!!! Jeg skreik sånn helt seriøst da de kom på scenen....Klarte ikke og synge med eller ta bilder,bare sto der og gapte mens tårene trillet :P Hahaha
  

Oppsumering av hvem som var i Trondhjem ;)

Astrid Smeplass

CirCuz feat Julie Bergan

DjBroiler

Envy

Eva And The Heartmaker

Margaret Berger

Marion Ravn

Miriam Bryant

Phil T. Rich

Sirkus Eliasen

Truls

Violet Road

 

Jeg har ikke bilder av Noen for jeg har nå kommet til Malm for og være hos Mimmi og Muffe. jeg får besøk av en vennine :) Emilie. Har ikke sett henne på 2 år!!!!! I`m soooo excidet;) 

 

 

Flere som var på Vg lista Trondhjem?

 

Publisert: 29.07.2013 - kl.14:29 // Kategori: Summer<3 // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

midtsommmernatt:)

Nå sitter jeg i campingvogna i oslo! Det er midtsommer og jeg har funnet meg en blomst som skal ligge under puten min i natt,for og finne ut hvem som blir min framtidige kjæreste.haha. jeg mobilblogger så jeg har ingen bilder for SD kortet mitt er ødelagt !!!:'(:'( men men.....jeg ville bare si at jeg er i levende live og sitter i Oslo for og kjøre videre til Sverige. Håper dere koser dere i sommerferien og gjør så mye morro dere klarer!!!:* Sommer hilsen fra 

 

-Ester Charlotte<3

Publisert: 23.06.2013 - kl.23:03 // Kategori: Summer<3 // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Historie.....?

HEI <3

Hei hei;) I de siste dagene har det vært veldig varmt;)) Det er noe jeg liker. Jeg har vært masse og badet ;) I dag var jeg og badet i vikvatne sammen med Tale;) Senere på dagen etter vi hadde spist softis dro vi og badet i Vågan. Nå spiser jeg ostesmørbrød og ser på andre videoblogger ;)
Jeg vet ikke om dere har lyst,men jeg har en idè om å begynne og skirve historie....???!! Hvis du vil så må du komentere og si hva du vil det skal handle om selfølgelig ;)

Og foresten det Tordnet og Lynte idag.....Creepy!!! Jeg liker ikke Tordn eller Lyn.  Nå Tordnet det igjen...det begynner sikkert og regne for pappa tar inn alle klærne og putene som er ute nå.  So I Don`t know more to say really.....;)
Jeg har ryddet rommet mitt idag(Oi så spennende!) og jeg begynte og telle JB plakatene mine......24plakater+2 jb stickers to the wall+a picture collage+sengesett;)
Det er også 1.Juni idag:D Sommerferien er bare 12 skoledager igjen!!!! JIPPI Jeg gleder meg syyykt til Sommeren! Da skal jeg bruke mye mye tid på vennene mine! JEg skal  på bryllup til Tante Evy og Onkel Paul Ottar;) Sverige ja kommer och! Så nå skal jeg fortsette med ....ingenting,men 

 

 

 

 

 

Jeg skjønner det ikke men jeg er bare hekta på slike skilt...?!!

 

 Snx:*

HUSK: Vil du ha historie?????

Publisert: 01.06.2013 - kl.21:38 // Kategori: Summer<3 // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn
hits