august 2013

MGP jr

Heisann! 

Planen for dagen var slik. 


10:00-14:00 teaterøvelse på Rockeulven som skal vises i Oktober på en Festival.

14:00-17:00 PLL maraton som da ble tilslutt bare 2 og en halv episode....jaja

17:00-17: 30 sutre for det er ikke mere Jelly Belly igjen.

17.30-18.30 sitte p[ dataen helt til jeg er i hum'r til og g[ til de andre.

18.30-19.55. sitte klar med godis og vente til MGP jr starter.

19.55-resten av kvelden se p[ mgp jr

 

 

Haha det h;res ut som om jeg er helt hekta p[ mgp jr . men jeg er litt det da. Shit n[ kom jeg i p[ at bestemor skal se om rommet mitt er ryddig. hun kommer kl 18.00 ok best jeg setter igang. 

 

Skal du se Mgp jr og hvem heier du p[ville slenge med et bilde jeg har tatt av Sigrid . Var ikke s[ kl[rt men,,,


Publisert: 31.08.2013 - kl.17:46 // Kategori: august // Kommentarer: // 2 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Picture: I feel so alone

 

 

-EsterCharlotte

Publisert: 17.08.2013 - kl.21:40 // Kategori: august // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

o.N.I.S

 Overskriften sier vell alt. O no it`s Saturday. Lørdag ....skolen beggyner på Mandag. Jeg har faktisk begynt og "øve" meg på og stå opp tidlig. haha. Jeg lå over til Bjørg her om dagen. Vi koste oss med film,is,milkshake,tv og mye mer. Nå sitter jeg og ser film med lille Thea mor. My fake Fiance. Jeg dro foresten til mamma som var på skolen igår. jeg kikket litt på klasserommene og vi har fått en LAB !! Den var kjepe stilig. jeg tor jeg kommer til og like Kjemi veldig mye;)  her er noen bilder av meg og Bjørg. 

 

      

-EsterCharlotte<3

Publisert: 17.08.2013 - kl.20:38 // Kategori: august // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

30 days challenge

Hei Hei 

30 days challenge er på vei. Det er bare et lite problem....jeg har ikke 30 utfordringer enda. SÅ jeg trenger at du komenterer noe jeg skal gjøre :D Du må hjelpe meg :) Jeg skal fortsette og lete selv,men helt til jeg ikke har funnet noe så må dere hjelpe meg :) HAr vært ibyen idag også, dumme tenner som ikke vil gjøre godt for seg,men jaja. Har foresten blitt Madonna(glipp mellom fortenna) det er ikke så lett og smile uten at det skal vises for jeg er enda ikke vant med glipp så...ja det er vel noe man må finne seg i. Men HJEEEEELP meg da !!:=)

Haha kleint. 

HEEEEEEEELP
 

Publisert: 13.08.2013 - kl.21:54 // Kategori: ``days`challenge // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

Rask Bytur

Hei Hei<3

Da stikker jeg strax til byen. Jeg skal bare til Tannlegen.Rekker ikke noen butikker eller noe. Skal på Steinkjer Martnan seinere i Uka;)  Pappa venter på meg så jeg må stikke ;)

ME and My sis:*

 

Publisert: 07.08.2013 - kl.12:48 // Kategori: Summer<3 // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

Morning

Hei! God Morgen . Idag våknet jeg til nesten tomt hus ;) Pappa hadde dratt for og male og Sigrid skulle akkuratt til og gå ut døra. Jeg lagde meg litt frokost og satte meg i go stolen og så på tv. Etter en stund kom Sigrid hjem. Hun hadde vært på butikken og kjøpt Kjeks til oss :) HAHA. Så bestemte vi oss for og lage Milkshake. Vi slo på Playlist Me lista på full guffe og gikk og sang,mens vi mikset og trikset med melk banan,sukker,vann og is ;) Etter  Milkshake`n gikk jeg og ordna meg. Denne dagen går så treigt at jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.....Noen som vil finne på noe...? Noen..? Ikke det ?:P Nå sitter jeg på verandaen og ser opp mot himelen....der er det noen mørke skyer.. Nå må dere bade hver dag dere har muligheten for nå begynner det og bli ustabilt vær. Når jeg begynner og snakke om været så kjeder jeg meg! Jeg tror jeg stikker å kjøper meg en is jeg. Sola steker så jeg må skifte til shorts ;) Outfiten før sola kom fram ;)

 Solbriller-Glitter Skjorte-Kapphal Bukse- O Denim Kos dere videre i Slutten av ferien. Fyttikatta det er bare 13 dager til iallefall Jeg begynner på skolen....

 

Når begynner dere på skolen ? 

 

Publisert: 06.08.2013 - kl.14:13 // Kategori: Summer<3 // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Lurer du på noe?

Hei Igjen;)

Jeg har fått litt spørsmål om ting på andre innleg....
Det er mye enklere for meg hvis dere komenterer alle spørsmål på innlegg som dette ;)

Siden jeg har fått inn noen få spørsmål så tenkte jeg og ha en liten  Spørsmålsrunde.....Jeg vet jeg vet jeg har alltid "spørsmålsrunder". men jeg har ikke noe annet og blogge om så da kan jeg jo like så godt bare slutte..? Dere må også komme med ideer til meg hva jeg skal skrive om ;)  Så spørsmålsrunde er igang igjen så Comment under this post ;) 

Publisert: 06.08.2013 - kl.13:30 // Kategori: Summer<3 // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Emilie

Her kommer innlegget om kvleden med meg og Emilie. Emilie kommer til og blogge om kvelden vår hun også så dere må sjekke det ut  ( ebht.blogg.no) 

Emilie ringte og spurte om jeg ville at hu skulle komme og ligge over til meg og da hylte jeg ja tilbake som svar ;)
da jeg kjørte for og hente henne( Mamma kjørte)  så mobbet Mimmi meg for at jeg ikke klarte og snakke,,,,,,jeg har nemmelig fått Plate inne i munnen for og utvide overkjeven( jeg har underbitt). JEg skal ha regulering ... Da vi kok hjem "rigga" vi til dyne og pute til Emilie. Så bare pratet vi tull og filma og skypa med noen raringer ;) Dere som har hatt jentekvleder vet hvordan man har det når man har  latteranfald med bestevennina di :) D går ikke ann og si hva vi holdt på med for jeg har egentlig ikke anelse selv :P Men vi koste oss skikkelig ;) Jeg har ikke noen bilder fra kvelden men det har Emilie ;) Jeg har bildr fra da vi måtte si hade til hverandre:'( MIss you Babe

fineste Emilie


jeg viste ikke at sigrid tok bilde så jeg fikk et veldig fint smil....NOT kissi kiss 

 

 Alt jeg hadde og si for denne gang

EsterCharlotte 

Publisert: 03.08.2013 - kl.13:41 // Kategori: Summer<3 // Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

JenteKveld

Hei!

Nå har jeg besøk av EMILIE (ebht.blogg.no) <3 har ikke sett henne på litt mere en 1 år eller noe sånt. Så nå har hun kommet på besøk til meg og vi skal ha en liten jentekveld :D Vi skal kose oss sykt ;) Nå sitter vi og skyper med noen gærne gutter fra Trøndelag og Bodø :P  

 

 

 

 

 

 

 

HAHAHAHAHAAH Jeg skulle poste dette innlegget i går og skulle selvfølgelig mere innhold men jeg og Emilie hold på dø av latter i hele går og spessielt av at jeg aldri klarte og skrive mer  enn 2 setninger:P

Skal lage et nytt innlegg nå om det ;) ville bare at dere skulle få se hvor rask jeg er til og blogge :P NOT  minne til meg og Emilie ( ebht.blogg.no)

 

EsterCharlotte 

Publisert: 02.08.2013 - kl.15:13 // Kategori: Summer<3 // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn
hits