"ferier"

Summerdays

 

 

 

Hei!

Det ble ikke noe blogging i gårkveld. Jeg måtte si farvel til Nadin som dro i dag tidlig:( Hun var en praktikant på skolen  vår. Hun bodde til Tante så vi holdt kontakten på fritiden ogs.  Hun er en kjempe grei jente.20 år:) Jeg måtte jo som sagt si Farvel til henne igår og det endete med tårer ...... Da jeg hadde fått det lille smilet tilbake sa jeg til meg selv " Shit æ har itj nå bilde tå ho" så jeg syklet etter henne for og ta et par bilder av henne. Farmor tok bildet med det "avanserte" kameraet:P

Tilbake til denne dagen ;) Idag våknet jeg hos pappa,men dro hjem til mamma etter 1-2 timer. Der hadde de planlagt en båtur til "Haillarsainn" for og bade og kose oss. Så vi pakket sakene våre og dro rett til båten og kjørte til øya.Vannet var så kaldt at vi turte nesten ikke og gå utti....Så derfor gravde Oliver seg ned for og bli en Dame. Jeg og Mikal lagde derfor Oliver til en Transseksuel dame ;)


og deretter meg ....som Mann ;) 



Så kom vi på at vi hadde fult av sand på oss og måtte ta det av oss.....Bading ;)   Det var 6 grader i vannet....:s Det var iskaldt! JEg har et gnagsår på innsiden av låret foresten......fordi saltvannsteiner gir gnagsår! Jeg hadde vært dekket til med sann over hele meg så det var bare flaks at ikke hele jeg ble et gnagsår:P 
Senere da vi hadde tatt turen hjem fikk vi besøk av MIMMI og MUFFE som hadde med seg Gaute som hadde hvert der i helgen ;) Så dette var Lørdagen min ;) PS: Husk Spørsmålsrunden;)


Har du hatt en fin "sommertid"? 
 

Publisert: 22.05.2013 - kl.18:27 // Kategori: "ferier" // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn

Malm!!

da har vi tatt turen til Malm.vi skal se på et teater"Tante"er med på.Blogger når jeg kommer hjem fordi tastene er så vanskelige og skrive på !!!!

snx<3<3<3<3

Publisert: 14.09.2012 - kl.19:09 // Kategori: "ferier" // Kommentarer: 0 kommentarer // Permalenke // Tips en venn
hits