Historie.....?

publisert: 01.06.2013 - kl.21:38 // kategori: Summer<3 // Kommentarer: 1 kommentar

HEI <3

Hei hei;) I de siste dagene har det vært veldig varmt;)) Det er noe jeg liker. Jeg har vært masse og badet ;) I dag var jeg og badet i vikvatne sammen med Tale;) Senere på dagen etter vi hadde spist softis dro vi og badet i Vågan. Nå spiser jeg ostesmørbrød og ser på andre videoblogger ;)
Jeg vet ikke om dere har lyst,men jeg har en idè om å begynne og skirve historie....???!! Hvis du vil så må du komentere og si hva du vil det skal handle om selfølgelig ;)

Og foresten det Tordnet og Lynte idag.....Creepy!!! Jeg liker ikke Tordn eller Lyn.  Nå Tordnet det igjen...det begynner sikkert og regne for pappa tar inn alle klærne og putene som er ute nå.  So I Don`t know more to say really.....;)
Jeg har ryddet rommet mitt idag(Oi så spennende!) og jeg begynte og telle JB plakatene mine......24plakater+2 jb stickers to the wall+a picture collage+sengesett;)
Det er også 1.Juni idag:D Sommerferien er bare 12 skoledager igjen!!!! JIPPI Jeg gleder meg syyykt til Sommeren! Da skal jeg bruke mye mye tid på vennene mine! JEg skal  på bryllup til Tante Evy og Onkel Paul Ottar;) Sverige ja kommer och! Så nå skal jeg fortsette med ....ingenting,men 

 

 

 

 

 

Jeg skjønner det ikke men jeg er bare hekta på slike skilt...?!!

 

 Snx:*

HUSK: Vil du ha historie?????

Kommentarer: 1 kommentar // Permalenke // Tips en venn

Én kommentar

Fan

15.06.2013 kl.12:06

Hallo Ester:) jeg har mange spørsmål!

-Hvor mange søsken har du?

-Har du kjæreste?

-De du skal i bryllup til, er de berømte?

-Er du medlem av en "gjeng" på skolen din?

-Elsker bloggen din!! Kan du ordne en test?:)

Skriv en ny kommentar

hits