29.01.13

publisert: 29.01.2013 - kl.21:04 // kategori: Hverdagene mine! // Kommentarer: 0 kommentarer

Sorry for at jeg ikke har blogget noe,uken har vært veldig travel. På Lørdag feiret pappa bursdag, på Torsdag fikk jeg vite at Troy hunden til søskenbarnet mitt som bor rett nedenfor meg jeg har hatt et veldig godt forhold med den hunden siden jeg var 3 år. Lekser har det også vært, men nå skal jeg fortelle dere om denne dagen. 

Idag har jeg har jeg sovet over til Astrid. Fikk sove litt lengre fordi vi 1-7 Kl skulle på noe  som het "verdens beste åpnings nummer". Først skulle 1-4 gjøre det så vi dro og besøkte "Settefisken" . Jeg ble svimmel da vi skulle se på fiskene, jeg tror det var fordi jeg har klaustrofobi og lufte var veeeeeldig tung, eller så var det Nei jeg aaaaner ikke. Jeg tok meg litt brus og en brødskive jeg fikk av mamma da ble jeg i bedre form. Da vi var ferdige dro vi opp til Lauvsnes skolen og spiste litt mat SÅ dro vi i hallen for å være med på "verdens beste pningsnummer" Det var en dame( som også har koregrafiert det aller første skuespillet jeg var med på, "Brakar og Johanna" da var jeg 2 år) som skulle lære oss noe om dans. Det var veldig morsomt fordi jeg intriserer meg i Musikk,Dans og Drama.
Jeg har jo ingen bilder som dere sikkert skjønner hvorfor. Dansingen ble jeg faktisk overaskende svett og klar av ;) Etter skolen dro vi og spiste middag til bestemor og bestefar. Da vi var ferdige med å spise kjørte mamma meg til musikkskolen hvor jeg og Astrid skulle øve til UKM. Da det var ferdig dro jeg til Susanne og bare snakket tull. HUn skiftet til treningkler så dro vi hjem til meg slik at jeg kunne skifte så dro vi på håndball. Nå har jeg kommet hjem og har tatt meg en dusj som føltes helt himmelsk. Nå sitter jeg bare her med Mikal som spiller PS3. Det blir vel ikke en sen kveld etter denne dagen;)

Haha Fint bilde av meg og søteste Thea<3


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits